Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari

Un fost portar la FC Botoşani a ajuns la Schalke 04! În 2020, vorbea despre sărăcia "incredibilă" din România

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20306214/1/martin-fraisl.jpg

Portarul austriac Martin Fraisl (28 de ani), fost jucător la FC Botoşani, a semnat un contract cu Schalke 04, echipă retrogradată în Bundesliga 2. În 2020, Fraisl a vorbit despre situaţia economică precară din România.

Martin Fraisl nu a rezistat foarte mult în România, un singur sezon, iulie 2018 - iulie 2019. A plecat de la FC Botoşani în liga a treia din Germania, la SV Sandhausen. Cât timp a stat în Liga 1, portarul austriac de 1.87 metri a prins 16 partide şi a terminat fără gol primit 8 confruntări. Anterior, el a mai evoluat doar pentru echipe din Austria. Cea mai importantă este Floridsdorfer AC, din liga a doua. 

Astăzi, Martin Fraisl a semnat un contract pe un sezon cu Schalke 04, cu posibilitate de prelungire. Portarul austriac era liber de contract, după despărţirea de echipa olandeză ADO Den Haag.

Schalke 04, echipă care s-a întors după 30 de ani în Zweite Bundesliga, a vrut să transfere de urgenţă un portar, după accidentarea lui Ralf Fahrmann (32 de ani).

”În România am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel şi jucăm fotbal. Oraşul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conştient cât de bine o ducem noi în Austria şi Germania. Am ajuns într-o ţară incredibil de săraca, în care un profesor trăieşte cu 250 de euro pe lună.

Iar preţurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. – decât în Austria). Am întâlnit o mulţime de oameni nefericiţi şi iţi dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem”, a declarat Martin Fraisl în 2020, pentru publicaţia Laola1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele