Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

Un fost portar la FC Botoşani a ajuns la Schalke 04! În 2020, vorbea despre sărăcia "incredibilă" din România

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20306214/1/martin-fraisl.jpg

Portarul austriac Martin Fraisl (28 de ani), fost jucător la FC Botoşani, a semnat un contract cu Schalke 04, echipă retrogradată în Bundesliga 2. În 2020, Fraisl a vorbit despre situaţia economică precară din România.

Martin Fraisl nu a rezistat foarte mult în România, un singur sezon, iulie 2018 - iulie 2019. A plecat de la FC Botoşani în liga a treia din Germania, la SV Sandhausen. Cât timp a stat în Liga 1, portarul austriac de 1.87 metri a prins 16 partide şi a terminat fără gol primit 8 confruntări. Anterior, el a mai evoluat doar pentru echipe din Austria. Cea mai importantă este Floridsdorfer AC, din liga a doua. 

Astăzi, Martin Fraisl a semnat un contract pe un sezon cu Schalke 04, cu posibilitate de prelungire. Portarul austriac era liber de contract, după despărţirea de echipa olandeză ADO Den Haag.

Schalke 04, echipă care s-a întors după 30 de ani în Zweite Bundesliga, a vrut să transfere de urgenţă un portar, după accidentarea lui Ralf Fahrmann (32 de ani).

”În România am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel şi jucăm fotbal. Oraşul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conştient cât de bine o ducem noi în Austria şi Germania. Am ajuns într-o ţară incredibil de săraca, în care un profesor trăieşte cu 250 de euro pe lună.

Iar preţurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. – decât în Austria). Am întâlnit o mulţime de oameni nefericiţi şi iţi dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem”, a declarat Martin Fraisl în 2020, pentru publicaţia Laola1.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele