Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Un fotbalist care ar putea fi important pentru naţională anunţă că e gata de joc. „Acum sunt bine, mă simt bine. Am avut o leziune musculară”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19634438/1/rad.jpg

Sergiu Hanca s-a refăcut după o problemă musculară serioasă, care l-a făcut să rateze acţiunile naţionalei din ultimele două luni. Fotbalistul celor de la Cracovia ar fi fost cel mai probabil titular în echipele pe care Mirel Rădoi le-a trimis în ultima perioadă în teren.

„Acum sunt bine, mă simt bine. Am avut o leziune musculară, dar zona e mai sensibilă şi se reface mai greu ţesutul. A fost puţin ciudat pentru că a fost prima mea accidentare în ultimii 5-6 ani. Mă gândeam unde am greşit de am ajuns la această accidentare, dar a fost un an greu. Am fost puţin supărat în primele zile, dar după nu m-am mai gândit de ce s-a întâmplat asta, ci cum trebuie să fac ca să fiu mai bun.

Trebuia să muncesc foarte mult ca să revin mai puternic. Am revenit şi m-am simţit foarte bine. E important că a trecut, acum sunt bine şi pot să îmi ajut echipa. Tot răul spre bine. Nu mai contează ce a fost, ci ceea ce este acum. Urmează derby-ul Cracoviei şi aştept cu nerăbdare”, a spus Sergiu Hanca pentru ProSport LIVE.

Fostul jucător al celor de la Dinamo a bifat 5 selecţii în prima reprezentativă, fără însă să marcheze.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri