Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Un fotbalist din Casa Liga 1 îşi strigă oful, după ce a ratat transferul carierei: "Poate am o clauză de 700 de milioane de euro de care nu ştiam"

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19477231/1/rps3596.jpg

Răzvan Pleşca a fost la un pas să prindă transferul carierei, la aproape 38 de ani. Portarul celor de la Gaz Metan Mediaş a fost dorit cu insistenţă de U Craiova, în această vară.

Cele două cluburi nu s-au înţeles, iar Pleşca are şanse mari să continue la Mediaş, echipă la care este legitimat de zece ani şi cu care mai are contract până în 2021.

"S-a vorbit mult şi despre plecarea lui Messi la Man City, dar până la urmă e tot la Barcelona, se antrenează tot la Barcelona şi e sub contract tot cu Barcelona. S-a discutat despre acest transfer, prea multe detalii nu cunosc, nu ştiu ce au negociat conducerile celor două cluburi, e posibil să am o clauză de reziliere de 700 de milioane euro de care nu ştiam, aşa că probabil voi rămâne la Mediaş şi în acest an. Sunt sub contract cu Gaz Metan şi nu mi l-am prelungit acum, era prelungit încă de anul trecut până în vara lui 2021", a declarat Pleşca, pentru Telekom Sport.

"Probabil, după retragere, îmi voi plictisi prietenii povestindu-le cum am avut eu oferte de la echipe mari şi nu am fost lăsat să plece"

U Craiova nu este singura echipă importantă care l-a dorit pe Răzvan Pleşca. De-a lungul timpului, goalkeeper-ul a mai fost în atenţia celor de la CFR Cluj, Rapid, FC Vaslui şi FCSB.

"Probabil după retragere voi fi unul dintre acei jucători care îşi vor plictisi prietenii povestindu-le cum a avut el oferte de la echipe mari şi nu a fost lăsat să plece. Au fost discuţii şi cu CFR, şi cu Rapid, şi cu Vaslui, prima dată prin 2011 cu CFR şi prin 2015. Putem spune că acum începe campionatul, din etapa a treia, în mare parte echipele şi-au stabilit loturile şi primul 11", a completat experimentatul portar, care va împlini 38 de ani pe 25 noiembrie anul acesta.

Pleşca şi-a început cariera la FC Naţional. Ulterior, el a mai apărat la Poli Iaşi, FC Botoşani şi Gaz Metan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri