Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Un jost jucător de la FCSB ar putea apărea într-un show de televiziune. Câştigătorul pleacă acasă cu o sumă uriaşă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20486298/1/soi.jpg

Stoperul Aristidis Soiledis a părăsit FCSB în luna iunie a acestui an, iar de atunci nu şi-a găsit angajament. El însă ar putea să nu mai şomeze mult. Este ademenit cu un contract, dar nu fotbalist, ci de concurent într-unul din cele mai iubite showuri de televiziune.

Cei de la Survivor îl vor pe Soiledis, informează Fanatik. El cunoaşte bine emisiunea, deoarece iubita sa a fost concurentă în 2018. Acţiunea se filmează într-o locaţie exotică, din Republica Dominicană, iar câştigătorul pleacă acasă cu 100.000 de euro, o sumă pe care un jucător bun din România o face în aproximativ 4-5 luni.

Adus să joace fundaş stânga, dar şi în centrul defensivei la nevoie, Soiledis a prins 22 de meciuri la FCSB, care l-a adus în vara lui 2019. Transferul său de la FC Botoşani a costat 75.000 de euro.

Soiledis (30 de ani) a vorbit deschis, pentru presa din Grecia, despre modul în care Gigi Becali alege să conducă FCSB şi din punct de vedere tactic, nu doar administrativ.

Grecul a petrecut doi ani la clubul roş-albastru şi, la început, a fost unul dintre favoriţii patronului. Apoi s-a accidentat, nu a mai revenit niciodată la nivelul de dinainte, iar aventura sa s-a terminat în această vară, când a fost pus pe liber. La puţin timp distanţă, fundaşul stânga adus de la FC Botoşani le-a împărtăşit jurnaliştilor greci experienţa sa cu Gigi Becali:

"La început am fost unul dintre favoriţii lui, dar după accidentarea mea de vara trecută lucrurile s-au schimbat pentru că el credea că mint că mă doare, că nu vreau să joc. Atunci am început să devin antipatic, să zicem, pentru că au crezut că spun că staff-ul lor medical nu este bun, când am hotărât să vin să mă tratez în Grecia.
 
Becali a venit şi mi-a cerut să joc imediat după accidentarea mea, pentru că aveam o mulţime de jucători cu coronavirus şi i-am spus că sunt nepregătit de patru luni. Am făcut injecţii de anestezie pentru a face faţă şi aşa am jucat 90 de minute cu Liberec.
 
Cu antrenorul, lucrurile sunt puţin ciudate acolo. Discută puţin cu patronul despre cum să facă primul 11 şi despre schimbări, chiar şi în timpul meciului! Nu ştiu exact cum se face, dacă vorbesc prin mesaje. Dar ştiu că întotdeauna a existat un acord cu privire la cine va ieşi", a declarat Soiledis.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele