Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Un jucător care are valoare şi caracter nu se plimbă de la o echipă la alta aşa des”. Încă o critică dură pentru Cătălin Straton

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19487364/1/rps9580.jpg

Valeriu Răchită a criticat dur mutarea lui Cătălon Straton de la Dinamo la FCSB. Portarul a fost aspru sancţionat pentru faptul că a ales să meargă la marea rivală, căreia la prima conferinţă de presă i-a declarat dragoste.

”Sunt circumspect, pentru că a fost şi la Rapid şi la Dinamo. Un jucător care are valoare şi caracter nu se plimbă de la o echipă la alta aşa des. Am văzut declaraţiile lui când declara credinţă veşnică celorlalte echipe. E jucător profesionist, da, dar fotbalul nu se mai joacă cu picioarele, ci cu capul. Vestiarul fcsb-ului e foarte greu”, a spus Valeriu Răchită, la ProSport Live.

Bratu l-a luat şi el în colimator pe Straton

 Florin Bratu, fostul mare atacant al celor de la Dinamo, în prezent antrenor principal la Concordia Chiajna a avut o reacţie dură, faţă de declaraţia lui Cătălin Straton, de la finalul partidei de aseară, FCSB - FC Argeş 3-0.

Portarul adus de echipa lui Gigi Becali de la Dinamo a declarat că FCSB este cel mai mare club din România şi că este foarte bucuros că a ajuns aici. Bratu l-a luat imediat în colimator şi a afirmat că este probabil o recţie din frustrare, pentru că nu a fost ţinut la echipă.

„Straton, un portar care are experienţă prin prisma vârstei, dar nu prea a apărat pe la echipele la care a fost. De la venirea lui la Dinamo, a prins aşa contur şi a arătat că poate fi o soluţie.

A dat o declaraţie nefercitiă că FCSB e cel mai mare club, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Şi eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Şi dacă mă sună… nu o să antrenez.
Citeşte şi

Eu m-am simţit foarte bine la Dinamo şi din respect pentru fanii dinamovişti, asta simt! Şi la Rapid m-am simţit bine! Pe Rapid nu am spus că nu aş antrena-o”, a spus Florin Bratu, la GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele