Ultima oră
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun! Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

Un jucător de la AS Roma, testat pozitiv la coronavirus după meciul cu CFR Cluj

AS Roma Publicat de Andrei Ionascu pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/19578498/1/as-roma.jpg

Edin Dzeko, atacantul bosniac de la AS Roma, a anunţat vineri seară că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, la o zi după meciul cu CFR Cluj, din grupele Europa League.

Dzeko a fost doar rezervă în meciul AS Roma - CFR Cluj 5-0.

"Va trebui să respect o perioadă de carantină. Vreau să-i liniştesc pe toţi cei care mă cunosc, din fericire nu am niciun simptom special", a scris Dzeko pe Instagram.

Dzeko, unul dintre căpitanii Romei, va rata meciul cu Genoa, de duminică, din Serie A, şi următoarele partide ale naţionalei Bosniei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/19578498/2/roma.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele