Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Un jucător de la Rizespor explică de ce a fost demis Şumudică. ”Cu siguranţă el nu se putea abţine, îşi făcea rău singur”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20044091/1/sumudica-1.jpg

Marius Şumudică şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor a echipei Rizespor, după eşecul contra fostei sale formaţii, Kayserispor, scor 1-2. Românul a considerat că nu poate să redreseze echipa şi a anunţat decizia la conferinţa de presă de la finalul jocului.

Şumudică a stat şapte meciuri pe banca Rizesporului, fără să câştige vreunul. A înregistrat trei egaluri şi patru înfrângeri.

Portarul lui Rize, Gunay Guven a declarat că antrenorul român trăia prea intens partidele şi avea probleme mari să se refacă, după un aşa consum psihic.

"A fost o plăcere să lucrez cu el, are un mare succes atât din punct de vedere tehnic, cât şi tactic. Realizările sale sunt evidente. Singurul lucru surprinzător la el era că în fiecare meci primea cartonaş galben. În fiecare meci! Am vorbit cu el şi i-am spus asta de o sută de ori.

Atât conducerea, cât şi noi ne-am dorit întotdeauna să ne liniştim. Dar cu siguranţă el nu se putea abţine, îşi făcea rău singur. Uneori, mă duceam în camera lui şi îi spuneam: <<Domnule, linişteşte-te, vei fi din nou avertizat>>.

Arbitrii încercau să îi citească pe buze ce spune. Noi ne doream să îl liniştim, dar eu cu siguranţă nu se putea controla. Trăieşte la maximum fiecare meci",
a spus Gunay Guvenc, pentru Posta, citat de cei de la AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri