Un meci cât o finală! România – Rusia la Mondialul de Handbal, duminică dimineața la 8, în direct pe Look Plus! Urmează Japonia marți și Suedia miercuri! - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

Un meci cât o finală! România – Rusia la Mondialul de Handbal, duminică dimineața la 8, în direct pe Look Plus! Urmează Japonia marți și Suedia miercuri!

De la «Nu se poate » la meciul cu Muntenegru, la « Ce nebunieee » cu Ungaria! În penultimul meci, România a primit 7 meciuri fără să marcheze iar de la un avantaj de 4 goluri, fetele noastre s-au văzut conduse la o diferența de 3 puncte. De dată asta, a fost rândul nostru să avem o revenire miraculoasă !
Am început cum nu se putea mai prost. Meciul a pornit de la 0-5. Ne-au condus de două ori chiar la 7 goluri! Dar am terminat pe Plus ! Am învins Ungaria cu 28-27 !

România a revenit atunci când nimeni nu mai credea. Am condus o singură dată în meciul cu Ungaria. Dar atunci a contat cel mai mult, la final! Cu 4 secunde înainte de final, Cristina Neagu a marcat de la 7 metri și ne-a calificat în Grupa Principală !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine