Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Un nou interviu savuros marca Gabi Tamaş. "De ce am pierdut? Că ei au dat un gol şi noi nu am dat. Păcat!”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20154772/1/tamas.png

FC Voluntari a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Belu, în minutul 45.

Gabi Tamaş, veteranul din defensiva ilfovenilor a comentat cu mult umor rezultatul final.

"De ce am pierdut? Că ei au dat un gol şi noi nu am dat. Păcat, pentru că am dat-o din eşec în eşec şi, în loc să ne facem viaţa mai uşoară pe final, ne-o facem din ce în ce mai grea. Dacă nu vom câştiga următoarea partidă, va fi din ce în ce mai greu", a spus Gabi Tamaş, imediat după meci.

În urma acestui rezultat, sibienii au urcat pe locul 8 şi au devansat Dinamo, care a căzut pe 9. Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 33 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. Gaz Metan Mediaş – 25, 4. UTA - 25, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Voluntari - 23, 7. FC Viitorul - 22, 8. FC Hermannstadt – 19, 9. Dinamo – 18, 10. Poli Iaşi – 17.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele