Ultima oră
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor

Un nou "pariu" făcut de Banciu în direct. "Dacă nici pe ăştia nu reuşim să-i batem..." Ce se întâmplă dacă OM nu o învinge pe Dijon? :)

Ligue 1 Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20087308/2/banciu-om.jpg

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30.

Radu Banciu a lansat o nouă provocare în direct la Fotbal All Inclusive, înainte de meciul dintre Olympique Marseille şi Dijon. Realizatorul TV spune că nu se va prezenta la emisiunea de luni, în cazul în care favoriţii săi nu vor reuşi să treacă de ultima clasată din Ligue 1.


"Dacă nu câştigăm duminică cu Dijon, nici nu vin luni la emisiune! Ca să nu mai vorbim de tururi pe aici, de aşezat în cap... Mă voi suspenda practic pentru emisiunea de luni, dacă nu trecem de gloabele astea. Prevăd un meci greu, un meci colosal de greu", a spus Banciu, în direct pe Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele