Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Un nume uriaş al baschetului grec va pregăti SCM Craiova

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20238511/3/csm.jpg

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a anunţat, miercuri seară, că noul antrenor este grecul Michalis Kakiouzis, campion european în 2005 şi vicecampion mondial un an mai târziu.

”Un nume de marcă al baschetului masculin din Grecia vine în România, la Craiova, pentru a prelua rolul de antrenor principal al echipei noastre de baschet masculin. Michael Michalis Kakiouzis este unul dintre baschetbaliştii de top ai Greciei şi are o carte de vizită impresionantă”, a transmis SCM Craiova.

În vârstă de 44 de ani, Kakiouzis a debutat ca jucător la doar 16 ani, nivel de seniori, în prima ligă greacă. A câştigat titlurile naţionale şi cupe în Grecia, Italia, Spania, Turcia şi Cipru.

Cu echipa naţională a fost campion european şi mondial la juniori, iar la seniori a obţinut titlul continental în 2005 şi medalia de argint mondială un an mai târziu.

Şi-a încheiat cariera de jucător în urmă cu cinci ani, iar până în 2018 a fost scouter pentru AEK Atena. Apoi a debutat ca antrenor, la Koropi BC, iar ultimele două sezoane a activat în prima ligă cipriotă, la Enosis Neon Paralimni.

Michalis Kakiouzis va semna, joi, contractul cu SCM Craiova, echipă care a încheiat pe locul 5 actuala stagiune din Liga Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele