Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Un pas până la finală! Juventus - AC Milan şi Napoli - Inter, LIVE pe Look Plus, în Cupa Italiei

Serie A Publicat pe 2 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19286835/3/cupa-italiei-ronaldo-vs-zlatan.jpg

UPDATE - Meciul Juventus - AC Milan a fost amânat, data la care se va juca partida nefiind încă stabilită.


Manşa retur a semifinalelor Cupei Italiei se joacă în această săptămână, iar partidele Juventus - AC Milan şi Napoli - Inter se văd în direct pe posturile LOOK.

Juventus - AC Milan, LIVE pe LOOK PLUS, miercuri, de la 21:45 (în tur: 1-1)

Prima partidă e programată miercuri, de la 21:45, iar AC Milan va încerca surpriza pe terenul lui Juventus.

După 1-1 în tur, campioana Italiei e mare favorită la calificare, însă AC Milan a arătat în meciul tur că îi poate răni pe torinezi. Diavolii au condus până în prelungiri, chiar şi jucând în inferioritate, fiind egalaţi dintr-un penalty transformat de Cristiano Ronaldo.

Napoli - Inter, joi, de la 21:45, LIVE pe Look Sport (în tur: 1-0)

A doua semifinală le aduce faţă în faţă pe Napoli şi Inter. În tur, trupa lui Antonio Conte a pierdut, scor 0-1, însă Lukaku & Co nu au renunţat la calificare.

Inter a învins-o în ianuarie pe Napoli, chiar pe San Paolo, scor 3-1, iar un scor similar ar fi suficient pentru calficarea în finală.

De cealaltă parte, Napoli suferă în campionat şi Cupa Italiei reprezintă şansa perfectă a trupei lui Gattuso să se revanşeze în faţa fanilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele