Ultima oră
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa

Un posibil duel Dinamo - Rapid, pentru rămânerea în Liga 1? Ce părere are Dan Alexa

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19396739/1/alexa.jpg

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa a vorbit despre un potenţial duel între echipa sa şi Dinamo, în contextul în care ”câinii” au o situaţie delicată în campionat, iar în weekend urmează să joace prima partidă de la reluarea campionatului, contra lui Sepsi.

”Este foarte posibil acest lucru. La Dinamo au fost probleme. Din păcate pentru ei a fost şi acel caz de Covid care i-a ţinut şapte zile în casă. Dinamo dacă va pierde următoarele jocuri va fi într-o situaţie disperată şi orice e disponibil” a mărturisit Alexa, pentru Telekom Sport.

Rapid trebuie să ocupe una din primele două poziţii la finalul play-off-ului din Liga 2, în timp ce Dinamo ar trebui să încheie pe 6 în play-out-ul Ligii 1, pentru ca această confruntare să aibă loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele