Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Un scandal de meciuri trucate loveşte lumea fotbalului: competiţie suspendată, cinci echipe descalificate, 45 de oameni interzişi pe viaţă!

Alte campionate externe Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19411361/1/as.jpg


Fotbalul din Armenia e lovit de unul dintre cele mai mari scandaluri de meciuri trucate din istoria recentă, iar Federaţia Armeană de Fotbal a decis să suspende liga a doua, după ce a primit "dovezi de necontestat" despre blaturile din competiţie.
 
Nu mai puţin de 45 de oameni, printre care ptroni de club, fotbalişti şi antrenori, au fost suspendaţi pe viaţă din activitatea sportivă, iar alţi 13 s-au ales cu pedepse de câţiva ani, conform unui comunicat emis de Federaţia Armeană de Fotbal. În plus, cinci echipe au fost descalificate din liga a doua, competiţie anulată în acest an. Este vorba despre Lokomotiv Yerevan, aflată în mijlocul scandalului, FC Van, Arragats, Torpedo Yerevan şi Masis. Printre meciurile care au atras atenţia se numără scoruri nelalocul lor, de la victorii cu 8-0 sau 9-2 până la succese cu 12-0 în deplasare.
 
Deşi presa din Armenia a scris de mai mulţi ani despre corupţia din fotbal, măsurile au venit abia acum. Iar oficialii fotbalului armean spun că sunt gata să meargă şi mai departe şi să cureţe Sportul Rege din ţara lui Mkhitaryan: "Deciziile au fost luate după ce am primit dovezi de necontestat din partea organizaţiilor internaţionale şi a autorităţilor. Dovezile pe care le-am primit vor merge şi la autorităţile armene. Scopul nostru este să eradicăm corupţia şi sistemul de meciuri aranjate din fotbalul armean", a declarat Armen Melikbekyan, preşedintele Federaţiei Armene de Fotbal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri