Ultima oră
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!

Un star din UFC, mesaj de susţinere pentru Benny Adegbuyi. „Am fost tare supărată văzând câţi români au vorbit urât despre el înainte de acest meci”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19740015/1/belbita.png

Victorie fantastică obţinută de românul Benny Adegbuyi (35 de ani) în faţa legendarului Badr Hari, în gala  Gala Glory 76, organizată în Olanda, la Rotterdam.

  • Benny devine astfel primul român din istorie care învinge un campion mondial din K1, iar 2021 îi va aduce lui Adegbuyi foarte probabil o luptă cu centura de campion mondial pe masă.

Diana Belbiţă, luptătoarea de UFC care a renunţat la cetăţenia română pentru a reprezenta Canada a ţinut să îl felicite pe Benny şi a rămas surprinsă de ura cu care a fost privit sportivul din Cluj.

„Am fost tare supărată văzând câţi români au vorbit urât despre el înainte de acest meci. Aşa că o să fiu tranşantă şi o să spun: Să le fie ruşine românilor care, în loc să fie mândri, au aruncat cu noroi în compatriotul lor.

Benny a făcut o luptă incredibilă împotriva lui Badr şi sper să îl văd din nou în ring pentru că acum e timpul lui să strălucească. Dacă aş avea de ales între Rico sau Saddik ca adversar pentru Benny, l-aş alege pe Saddik deoarece tind să cred că ar fi o luptă mai uşoară din punct de vedere mental pentru Benny”, a declarat starul din UFC pentru Fanatik.

A explicat motivul deciziei de a reprezenta Canada

Diana Belbiţă a vorbit la Look Sport LIVE despre decizia de a părăsi România pentru a se stabili în Canada, precizând că nu renunţă la acest ţel şi că îşi vede viitorul peste Ocean, alături de familia sa.

În vârstă de 24 de ani, luptătoarea din UFC spune că vrea să atingă rezultate importante în MMA şi e convinsă că drumul ales o va ajuta să se realizeze din toate punctele de vedere.


"Pentru mine orice pas înainte e bun. Eu am început de jos şi cu zero bani, ca să zic aşa. Deci orice pas făcut e bun. Nu se poate mai rău decât a fost. Merg din bine în mai bine.

E speranţa care mă ţine în picioare şi ştiu că într-o zi voi câştiga suficient cât să îmi pot cumpăra o casă în Canada, încât să pot să-mi mut familia în Canada...

Momentan e numai Canada la mine în gând, pentru că atunci când iau o decizie, o ţin până la capăt şi lupt pentru asta. Iar ăsta e scopul meu: să mă pot muta acolo, să pot locui acolo şi să merg mai departe cu sportul. Canada reprezintă viitorul pentru mine.

Nu vreau să mă gândesc să fac altceva în acest moment. Ăsta e locul meu de muncă şi îmi place",
a declarat Diana Belbiţă la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele