Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Una albă, alta neagă. Deşi e focar de Covid-19 la echipă, Chindia a anunţat trei transferuri

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19464900/1/vii.jpg

Chindia Târgovişte îşi măreşte lotul pe ultima sută de metri, în contextul în care în intersezon a fost redus numeric considerabil. Echipa lui Emil Săndoi a anunţat că a adus trei jucători, toţi de la Viitorul Constanţa.

Este vorba de Marco Dulca, fiul fostului internaţional Cristi Dulca, Tiberiu Căpuşă şi Paul Iacob.

''AFC Chindia Târgovişte anunţă transferurile lui Marco Dulca (21 ani), Tiberiu Căpuşă (22 ani) şi Paul Iacob (24 ani). Cei trei jucători s-au alăturat deja lotului şi vor putea evolua în meciurile oficiale chiar de luni. Le urăm bun venit la echipa noastră şi mult succes în tricoul roş-albastru! Vom reveni cu detalii'', este postarea de pe pagina de Facebook a dâmboviţenilor.

Chindia, număr mare de cazuri de Covid-19

Meciul de luni dintre Chindia Târgovişte şi Dinamo, din etapa a doua din Casa Liga 1, ar putea să se amâne. În tabăra gazdelor au fost depsitate şase cazuri de COVID-19. Dintre cei infectaţi, trei sunt fotbalişti iar unul este chiar antrenorul Emil Săndoi. Partida este programată pe 31 august, de la ora 21:00.

Preşedintele dâmboviţenilor, Marcel Ghergu a declarat că sunt 4 oameni din staff şi 5 fotbalişti infectaţi. Nu se cunoaşte identitatea tuturor celor infectaţi, dar cert este că unul dintre aceştia e antrenorul Emil Săndoi.

”Avem în momentul de faţă 9 persoane infectate, dintre care 4 sunt din staff şi 5 jucători. Primele două persoane infectate au fost în data de 19, am urmat toată procedura, cu internare, izolare, tot ce prevede protocolul medical, o retestare la 7 zile şi acea retestare ne-a ieşit tot pozitivă. Au rămas în continuare în izolare. Ceilalţi în data de 26, după 7 zile. La retestare au ieşit şi ceilalţi pozitivi.”, a declarat Marcel Ghergu,  la Telekom Sport 1, în cadrul emisiunii Sport Report.

mail-share icon Email
viewscnt