Ultima oră
Euro 2020 | Clasamentele, programul meciurilor şi rezultatele sunt aici. Cum arată clasamentul locurilor 3 Euro 2020 | Clasamentele, programul meciurilor şi rezultatele sunt aici. Cum arată clasamentul locurilor 3
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa
CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia

Una dintre vedetele echipei VfB Stuttgart a jucat sub o identitate falsă. Motivul dramatic din spatele scandalului

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20236403/1/wam.jpg

Congolezul Silas Wamangituka, care a marcat 11 goluri în sezonul recent încheiat al primei ligi germane cu VfB Stuttgart, a jucat sub o identitate falsă, fiind manipulat de fostul său agent, au anunţat clubul şi jucătorul, marţi, informază lesoir.be.

Cetăţean al RD Congo, atacantul care a trecut prin Belgia, unde a dat un test la Anderlecht în 2017, apoi pe la Paris FC (liga a doua franceză) se numeşte de fapt Silas Katompa Mvumpa. S-a născut în octombrie 1998 şi nu în 1999, aşa cum indică actele sale false.

"Motivele (pentru această manipulare) nu sunt legate de dreptul lui de şedere", a precizat VfB Stuttgart, care a anunţat că vrea să-şi apere pe deplin jucătorul, care a fost "victima unui complot".

Potrivit clubului german, fostul agent al jucătorului îl plasase practic sub tutela sa, confiscându-i actele şi administrându-i banii. Schimbarea identităţii a avut drept scop să-l facă vulnerabil pentru şantaj şi să-l ţină departe de anumite contacte din Congo.

După ce s-a despărţit recent de agent, tânărul recrutat în 2019 de Stuttgart a decis să admită totul de unul singur.

"Am trăit în ultimii ani într-o angoasă permanentă şi am fost foarte îngrijorat de familia mea din Congo", a explicat el, dezvăluind situaţia sa.

"Să fac publică povestea mea a fost un pas dificil pentru mine", a dăugat el.

După sezonul său de succes din Bundesliga, valoarea de piaţă a extremei de 22 de ani a explodat. Acum este estimat la 25 de milioane de euro, ceea ce îl face potenţial cel mai scump jucător al clubului.

VfB Stuttgart este în contact cu liga şi cu federaţia din Germania pentru a clarifica situaţia, dar probabil că licenţa lui Katompa Mvumpa este valabilă şi va putea continua să joace normal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele