Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Unai Emery, discurs cu capul pe umeri după ce Villarreal s-a calificat în finala Europa League: ”Arsenal a avut cele mai mari ocazii”

Europa League Publicat pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20165620/2/unai-emery-villarreal-table-e1605805988706.jpg

Tehnicianul echipei Villarreal, Unai Emery, a declarat joi seară, după calificarea în finala Ligii Europa, că formaţia sa merită acest succes, cu toate că în partida retur cu Arsenal adversarii au avut cele mai mari ocazii de a marca.

Unai Emery s-a arătat mândru de elevii săi şi a anunţat că ”submarinul galben” va da tot ce are mai bun pentru a câştiga finala cu Manchester United.

“Sunt foarte mândru pentru că este foarte important pentru noi şi Arsenal este o echipă foarte bună. Am meritat calificarea. Am jucat foarte bine, ne-am apărat foarte bine şi am controlat jocul uneori, dar am avut şi câteva ocazii, deşi adversarii au avut cele mai mari ocazii. Ne vom bucura de acest moment, iar apoi vom începe pregătirile pentru meciul cu Manchester United. Merităm să jucăm în această finală, vom juca la cel mai bun nivel posibil al nostru şi vrem să luptăm cu United pentru acest trofeu”, a spus Emery.

Villarreal s-a calificat în finala Ligii Europa după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu Arsenal, în manşa secundă a semifinalelor. În tur, scorul a fost 2-1 pentru echipa spaniolă.

Pentru Villarreal este prima finală de cupă europeană.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele