Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Unde evoluează Răzvan Ochiroşii, fostul fotbalist de la FCSB. A ajuns la 30 de ani, iar clubul i-a propus prelungirea contractuală

Stranieri Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19382910/1/razvan-ochirosii2.jpg

Ajuns la 30 de ani, Răzvan Ochiroşii evoluează pentru CD Guijuelo, liga a treia din Spania, şi este foarte aproape să prelungească înţelegerea. Potrivit jurnaliştilor de la Salamanca24horas, fostul jucător de la FCSB va continua la gruparea iberică şi din vară. În acest sezon, românul a evoluat în 15 meciuri.

El a semnat cu CD Guijuelo încă din 2018, dar iniţial a fost împrumutat la Unionistas CF, tot din divizia a treia. Ochiroşii joacă în Spania din 2013, când s-a transferat de la Oţelul Galaţi, iar de atunci a schimbat mai multe echipe. Răzvan Ochiroşii are şi trei trofee în C.V., toate în obţinute cu echipe din România. În 2006 şi 2011 a luat titlul cu FCSB şi Oţelul Galaţi, iar în 2007 a cucerit Supercupa României cu FCSB.

În afara celor două echipe, în ţară a mai evoluat pentru Gloria Buzău, Săgeata Năvodari şi Fortuna Brazi. Experienţele din Spania sunt singura din afara graniţelor României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele