Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Unibet aduce concursuri interesante pentru toţi jucătorii săi

Noutăți Publicat pe 16 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20469083/8/ad4a.png

Cazinoul online care merită – Află ce concursuri organizează Unibet în România!

Platforma este fără îndoială una dintre cele mia cunoscute din spaţiul online dedicat jocurilor de noroc. Se observă imediat organizarea „nemţească”, datorită operatorului din spatele acesteia, Unibet Germany Ltd, care operează pe piaţa conform licenţei L 1160657W000330. Oferta este bine pusă în pagină, navigarea este extrem de facilă, accesul la jocuri se face într-o fracţiune de secundă, deci este alegerea oportună pe care orice jucător o poate face în materie de jocuri de noroc.

Tombole cu premii

Jocul într-un cazino online nu a fost niciodată mai bine răsplătit la acest operator, aşa că poţi afla mai multe despre operatorul Unibet şi premiile sale. Premiile care se acordă în urma tombolei organizată săptămânal de către Unibet se încadrează în categoria excepţional, pentru faptul că se pot adjudeca de către orice jucător.

Pentru a avea acces la tombola săptămânală organizată de site este de ajuns ca un jucător să se înregistreze pe Unibet şi să ruleze 50 de RON la orice slot din cazino sau la jocurile live. Va primi ulterior un tichet cu ajutorul căruia se va putea înscrie la tombola. Cât mai multe tichete cu atât mai multe şanse de câştig, tombola oferind premii cu adevărat de excepţie ca un autoturism Audi A4 pentru ocupantul locului întâi.

Pentru a avea parte de toate aceste premii oferite la tombola Unibet, jucătorii nu trebuie decât să opteze pentru promoţie şi să adune cât mai multe tichete de participare. Câştigătorii sunt afişaţi la 3 zile de la realizarea extragerii, dată la care vor intra în posesia premiilor obţinute.

Turnee de sute de mii de RON

Ce poate să fie mai atrăgător ca un premiu suplimentar care să treacă de sute de mii de RON? Poate acestea sunt posibile dacă un jucător client Unibet alege să participe la turneele organizate de site. Înainte de a intra în acest subiect, este important de menţionat că Unibet poate aduce şi premii în pariuri gratuite care pot fi folosite pentru evenimente ca Europa League dacă se câştiga la un turneu.

Turneele se pot vizualiza în programul pe care platforma îl pune la dispoziţia fiecărui jucător. Se poate participa în acest fel la turneul Cluster Tumble, unde spinul este de 1 RON şi este de ajuns chiar o singură rotire pentru a putea intra în posesia unui premiu impunător. Se poate continua cu Live casino Tournament, care a debutat pe 8 noiembrie şi care are un fond de premiere de 125000 de RON. Miza minimă acceptată este de 0,5 RON şi sunt disponibile la joc nu mai puţin de 59 de jocuri live.

Turneul Microgaming se alătură şi el acestei promoţii şi oferă un premiu total care depăşeşte 100000 de RON. Este necesară o miză de 1 RON pentru participare, iar, ocupantul locului 1 încasând un premiu de 15000 de RON. Se anunţă a fi unul de succes şi turneul care va debuta în data de 11 noiembrie şi care constă în acordarea a nu mai puţin de 20000 de rotiri gratuite la sloturile din selecţia platformei. Sunt disponibile 9 sloturi, care jucate pe o miză de 1 RON pot aduce până la 3000 de rotiri gratuite participanţilor.

Drops & Wins

Un operator licenţiat de ONJN, plin de bonusuri si jocuri, nu putea sa nu vina fara clasicele turnee Drops & Wins. Fondul de premiere este unul uriaş şi se raportează la suma de 4.240.000 de RON. Sunt în joc aproape 900 de mii de EURO, deci merită ca jucătorii să îşi adjudece o parte din acest impresionant premiu. Şi o pot face dacă se înscriu în promoţie, prin optarea în fereastra de pop-up a jocurile incluse în promoţie. Singura condiţie este aceea ca fiecare spin să fie de minim 2,5 RON, astfel încât orice jucător să fie eligibil pentru premiile promoţiei.

Jucătorii pot lua un premiu de 50000 de RON, în cadrul promoţiei săptămânale Lucky Spin, promoţie care are săptămânal un fond de premiere de 535000 RON. Mai sunt în joc şi 800 de premii surpriză, cuprinse în intervalul 50 – 500 RON şi oferite zilnic dintr-un fond stabilit de site la suma de 75000 RON. Turneul Drops & Wins a debutat în data de 20 octombrie şi se va finaliza în ziua de 17 noiembrie, fiind structurat pe 4 turnee distincte care se desfăşoară săptămânal, de miercuri până miercuri. Participarea este garantată jucătorilor Unibet, condiţia fiind aceea de joc pe bani reali.

Unibet merită toată atenţia jucătorilor. Jocul aici este sigur, în perfectă legalitate şi rigoarea germană se vede la tot pasul. Pentru a fi pe placul jucătorilor din ţară, platforma înţelege să ofere promoţii care sunt greu de refuzat. Premii de sute de mii de RON aşteaptă jucătorii Unibet. De aici încolo totul ţine de norocul acestora, o rotire norocoasă putând să aducă un premiu de vis!

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele