Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

Union Berlin - Bayern Munchen 1-1. Lewandowski îi salvează pe bavarezi pe terenul revelaţiei din Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 12 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19730970/1/lewandovski.jpg
Bayern Munchen nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, în această seară, la Berlin, pe terenul celor de la Union, scor 1-1. Însă revelaţia din Bundesliga ar fi putut obţine mai mult într-un meci în care a avut mai mult iniţiativa, iar colosul din Bavaria a suferit enorm.
 
Gazdele au început excelent, iar după mai puţin de 5 minute au reuşit să deschidă scorul. Trupa din capitală a marcat în urma unei faze fixe, după un corner, când  Promel a lovit perfect balonul cu capul şi l-a învins pe Neuer. 
 
Berlinezii au continuat să joace curajos, entuziasmant chiar, punându-le probleme serioase deţinătorilor UEFA Champions League. În tot acest timp, Bayern a avut o singură situaţie cu adevărat, când Gnabry l-a remarcat pe portarul Luthe. Nu întâmplător, Union a intrat la cabine la adăpostul unui neaşteptat 1-0.
 
Tot gazdele au fost mai periculoase după pauză, însă Bayern a reuşit să egaleze, în minutul 67. La o fază la care francezul Coman a făcut tot ce-a vrut cu fundaşii berlinezi şi a trimis pentru Lewandowski, polonezul a restabilit egalitatea, cumva împotriva cursului jocului. 
 
Până la final ambele echipe au mai irosit câteva ocazii imense, fără să mai puncteze, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 
 
După acest rezultat, Bayern o egalează la puncte pe Leipzig şi revine pe primul loc, graţie golaverajului. De cealaltă parte, Union Berlin face 17 puncte şi urcă pe poziţia a şasea.
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele