Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Union Berlin - Bayern Munchen, sâmbătă, de la ora 19.30, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K

Bundesliga Publicat pe 12 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19643995/1/bayern-werder.jpg

Bayern Munchen se deplasează la Berlin pentru meciul cu Union, din etapa a 11-a a Bundesligii. Confruntarea are loc sâmbătă, de la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct pe Look Sport+ şi Look 4K.

Înaintea meciului de la Berlin, bavarezii se află pe primul loc cu 23 de puncte. Sub Bayern se află Leverkusen (22 de puncte) şi Leipzig (21). Union Berlin nu stă deloc rău. Echipa din capitala Germaniei are 16 puncte şi se află pe locul 6.

Îin aceeaşi etapă, posturile Look transmit încă un meci, Dortmund - Sttugart. Acest meci se va disputa sâmbătă, de la ora 16.30,  şi va fi transmis în direct pe Look Sport 2
 
Runda a 11-a din Bundesliga mai programează următoarele meciuri:
  • Wolsburg - Frankfurt , vineri, de la ora 21.30
  • Leipzig - Werder Bremen, sâmbătă, de la ora 16.30
  • Borussia Mochengladbach - Hertha Berlin, sâmbătă, de la ora 16.30
  • Freiburg - Bilefeld, sâmbătă, de la ora 16.30
  • Mainz- Koln , sâmbătă, de la ora 16.30
  • Augsburg - Schalke 04, duminică, de la ora 16.30
  • Leverkusen - Hoffeinheim, duminică, de la ora 19.00
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele