Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Universitatea Craiova intensifică negocierile pentru a-l lua pe Cestor de la CFR Cluj în dauna FCSB

CS Universitatea Craiova Publicat de Emanoil Ursache pe 8 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20541659/1/cfr-cluj-az-alkmaar-uefa-conference-league-21-10-2021-1.jpg

Universitatea Craiova a accelerat negocierile pentru transferul fundaşului central Mike Cestor (29 de ani), intrat în ultimele şase luni de contract la CFR Cluj şi dorit şi de FCSB, informează Gazeta Sporturilor.

Dorinţa patronului ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, de a-l aduce pe Cestor de la CFR Cluj liber de contract, aşa cum a procedat şi cu Paulo Vinicius, care s-a dovedit o achiziţie eficientă, l-a determinat pe finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru, să încerce să forţeze transferul încă din perioada de mercato de iarnă. Mai ales că ”leii” nu stau deloc bine în defensivă. Vladimir Screciu, Paul Papp şi Marius Constantin sunt singurele opţiuni pentru Craiova, în contextul în care Mihai Bălaşa a fost tras pe linie moartă, iar Valerică Găman îşi va putea relua antrenamentele abia la finalul lunii ianuarie, dacă recuperarea sa decurge bine. În plus, nici cei trei stoperi nu au arătat o formă apreciabilă în timpul sezonului.

Mutarea are şanse mari să se realizeze şi din cauza faptului că Mike Cestor nu este mulţumit de numărul de minute pe care i-l acordă Dan Petrescu. 20 de meciuri şi un gol şi-a trecut în cont stoperul pentru CFR Cluj în actualul sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri