Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

OFICIAL | Universitatea Craiova l-a transferat pe fundaşul Antoine Conte, fost international francez

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20258212/1/profimedia-0246274025.jpg

UPDATE: Fundaşul francez Antoine Conte (27 de ani) a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova, a anunţat, miercuri, gruparea olteană.

Antoine Conte este un internaţional francez ce a evoluat pentru toate echipele de tineret şi juniori, începând de la Under-17 până la Under-21 şi care poate juca pe mai multe poziţii în compartimentul defensiv.

El a fost format de Paris Saint-Germain şi are peste 50 de meciuri în Ligue 1. În ultimii patru ani, a evoluat pentru Beitar Jerusalem, bifând aproape o sută de meciuri în prima ligă a Israelului.


Ştirea iniţială: 

Universitatea Craiova pregăteşte un transfer interesant pentru următorul sezon de Casa Liga 1. În atenţia oltenilor a intrat fundaşul lateral Antoine Conte (27 de ani), care a fost unul dintre cei mai de perspectivă jucători ai PSG-ului, acum ceva ani. Conte e fără contract din februarie 2021.

Ultima echipă care l-a avut legitimat pe fundaşul cu origini în Guinea a fost Beitar Jerusalem. A trecut printr-o perioadă extrem de delicată. Asta pentru că, Antoine Conte, component al echipei Reims în perioada 2013-2017, a fost condamnat, în ianuarie, la trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare, pentru comiterea de violenţă în formă agravată în 2016. Sentinţa a fost pronunţată de tribunalul din Reims.

În decembrie 2016, Antoine Conte a avut o dispută violentă cu partenera sa, care a ieşit pe stradă, unde scandalul a continuat. Văzând ce se întâmplă, un tânăr de 19 ani, Liam Jean, a decis să intervină. Fotbalistul, atunci în vârstă de 22 de ani, a luat atunci o bâtă de baseball şi l-a bătut pe tânăr.

În ciuda trecutului tumultos, Universitatea Craiova vrea să îl transfere, iar părţile sunt foarte aproape de un acord, potrivit Fanatik. Chiar s-au înţeles verbal, iar contractul ar urma să fie semnat zilele următoare.

Cum spuneam, el a fost un tânăr promiţător al PSG-ului, cu care s-a aflat sub contract pentru doi ani, 2012-2014, unde a bifat meciuri pentru echipa U19, echipa secundă a parizienilor. Nu şi pentru prima echipă. A fost însă în lotul PSG-ului în 2013, când s-a cucerit titlul în Franţa.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri