Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Universitatea Craiova pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. ”Facem eforturi, cu siguranţă îl achiziţionăm”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20394599/1/houri.jpg

Lyes Houri (25 de ani) a avut nevoie de doar 90 de minute jucate în Universitatea Craiova - Sepsi 1-1 pentru a-l convinge pe Mihai Rotaru să-l transfere definitiv, în prezent fiind la echipă sub formă de împrumut.

 ”Dacă am putea da timpul înapoi, trebuie să spun că am fi preferat fault în afara careului, care ar fi însemnat lovitură liberă de la 16 metri şi eliminare. Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeţi pe Lyes Houri.

Am spus de când l-am văzut că e marele nostru câştig din perioada de transferuri, are caracter şi este un sportiv complet. Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria, Gică Hagi mi-a zis întotdeauna: 'băi Mihaie, trebuia să-l iei'. A venit acum şi suntem fericiţi, chiar cred că e pe stilul nostru.

Se aşteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, cu siguranţă îl achiziţionăm. Am plătit o sumă pe împrumut şi avem opţiune din vară. Trebuie întotdeauna să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriţă, Băluţă, pe acest stil”,
a declarat Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Fost internaţional francez cu meciuri la U-16, U-17 şi U-19, el a avut o contribuţie importantă la cucerirea Cupei şi Supercupei României în tricoul Viitorului, reuşind să impresioneze în campionatul intern al României. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár.
 
El îmbracă tricoul cu numărul 15 la Universitatea Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri