Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Unul din cei mai buni jucători de la Dunărea Călăraşi, supărat după eşecul cu Dinamo. ”Din păcate au venit acele două goluri şi ne-au destabilizat puţin”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20047512/1/dun-din.jpg

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după un succes pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, cu scorul de 3-1. Partida a fost în direct pe Look Sport+.

Formaţia din Liga 2 a început foarte bine partida şi a avut trei ocazii mari în primele 15 minute, dar ”câinii” au revenit prin două reuşite superbe semnate de Paul Anton, care a fost de departe jucătorul partidei. În actul secund, Bejan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în timp ce Dunărea a înscris golul de onoare prin Fotescu, care a punctat direct din lovitură liberă, după o gravă eroare a lui Eşanu.

Alexandru Ciucur unul din cei mai buni jucători ai echipei din Călăraşi a declarat la finalul partidei că este dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut partida, deşi a avut o primă repriză foarte bună.

”Din păcate au venit acele două goluri şi ne-au destabilizat puţin, dar per total ne-an uitat pe statistici, în prima repriză, şi a fost opt la trei la ocaziile de gol. Ştiam că Dinamo e o echipă bună, cu calitate. Un moment o laşi, marchează şi acesta a fost istoricul meciului.

Noi însă ne bucurăm. Bine, scorul a fost 3-1 dar realitatea din teren a fost alta şi toată lumea a zis asta. Am primit mesaje că am jucat foarte bine în prima repriză. Au fost greşeli, nu ştiu dacă de portar, că nu pot să dau vina pe portar, toţi am greşit, dar practic acele două şuturi de la distanţă au făcut diferenţa. Noi am fost cu ocaziile, ei cu golurile.

Ţinând cont că am jucat cu Dinamo, o echipă de tradiţie, iar noi suntem în Liga 2… ne doream să mergem mai departe, dar să fim serioşi. Ne gândeam că dacă treceam de ea, era un miracol. Are jucători de calitate, dacă luăm om la om sunt mult peste noi. Dar noi am jucat cum trebuia să jucăm. Eu cred că nu se pune problema (n.r. – să joace barajul de promovare – retrogradare cu Dinamo). Nu mai are şanse la play-off, dar nu se pune problema să joace barajul cu echipa de Liga 2.

Avem meci important duminică şi prefer să câştigăm meciul acela”,
a declarat Alexandru Ciucur, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele