Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Unul din cei mai vechi jucători de la Real Madrid vrea să plece. Impresarul a confirmat despărţirea

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19628494/2/real-madrid-reinier-jesus-carvalho.jpg

Isco a anunţat oficialii de la Real Madrid că vrea să plece, deoarece nu este folosit atât de des cât şi-ar dori. În acest sezon, Isco nu a fost titularizat în Liga Campionilor şi a jucat doar 260 de minute în LaLiga, astfel că a discutat cu antrenorul Zinedine Zidane, care ar fi de acord cu o plecare a jucătorului.

Presa din Spania a aflat că madrilenii acceptă să îl lase să plece, dar nu pentru mai puţin de 20 de milioane de euro. Contractul dintre cele două părţi expiră peste un an şi jumătate, în 2022.

Isco şi-a manifestat cu vehemenţă supărarea pe faptul că Zinedine Zidane nu îi dă suficiente minute în timpul partidelor. Informaţia a fost publicată în presa spaniolă, care scrie că antrenorul francez cunoaşte nemulţumirile fotbalistului.

În acest moment, nu avem nicio ofertă, dar Isco vrea să încerce un alt campionat. Rămânerea la Madrid nu ar fi, însă, o problemă pentru el”, a spus Francisco Alarcon, pentru Cadena Ser.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele