Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Unul dintre liderii CFR-ului, trimis în tribună. Lecţie dură de la Petrescu: fotbalistul important căruia "i-am dat o pauză"

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420122/1/vlcsnap-2020-07-13-20h47m22s832.png


Unul dintre cei mai buni şi constanţi jucători ai celor de la CFR Cluj în acest sezon, Andrei Burcă, 27 de ani, l-a supărat pe Dan Petrescu, iar Bursucul a decis că e momentul ca stoperul său să ia o pauză de la echipa de start şi să vadă meciul cu Gaz Metan Mediaş din tribune.
 
Ezitant în partidele cu Craiova (2-3) şi Astra (2-2), care au aruncat CFR-ul la patru puncte de liderul din Bănie, Burcă a fost trecut pe linie moartă pentru partida cu Gaz Metan, una în care Dan Petrescu a preferat cuplul de fundaşi centrali format din Kevin Boli şi Vinicius. O decizie care are rolul de a-l trezi pe Burcă, după cum spune Dan Petrescu: "Lui Burcă i-am dat o pauză pentru că mi s-a părut cam nesigur în ultimele două meciuri", a spus SuperDan, înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş.
 
În acest sezon, Burcă a fost titular incontestabil şi a strâns, deja, aproape 3.000 de minute şi 35 de meciuri. A marcat de patru ori, a primit şase cartonaşe galbene, la nevoie a fost trimis şi în banda dreaptă a apărării şi nimic nu anunţa forma slabă pe care a prins-o după reluarea campionatului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele