Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

UPDATE | Djokovici a făcut apel la decizia de anulare a vizei şi decizia finala se va lua luni! Liderul ATP rămâne la Melbourne momentan

Tenis Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20538444/1/dnn.jpg


Liderul mondial Novak Djokovici a făcut apel la decizia de anulare a vizei şi de expulzare din Australia. Cererea sa va fi examinată joi de judecătorul din Melbourne, Anthony Kelly.
 
UPDATE: Apelul la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia pentru Novak Djokovici va fi judecat luni, iar până atunci numărul 1 mondial va rămâne la Melbourne.
Judecătorul Anthony Kelly a decis se dea hotărărea finală luni, la ora locală 10.00, atunci când se va afla dacă jucătorul va rămâne în Australia sau va reveni în Serbia.
------
Pe de altă parte, în noiembrie 2021, Tennis Australia (forul australian de tenis care se ocupă de Australian Open) a primit două scrisori de la guvernul federal în care se spunea că o persoană nevaccinată care a contractat Covid-19 în ultimele şase luni, aşa cum ar fi cazul lui Novak Djokovic, nu poate intra în Australia fără a sta în carantină.
 
Potrivit The Age, două scrisori au fost trimise lui Craig Tiley, directorul Australian Open, pe 18 şi 29 noiembrie. Prima de către prim-secretarul departamentului de sănătate, Lisa Schofield, care a indicat că "persoanele care au contractat anterior Covid-19 fără să fi primit o doză de vaccin nu sunt considerate a fi complet vaccinate” şi li s-ar refuza "o intrare în teritoriu”. fără carantină, chiar dacă ar fi primit o scutire de vaccinare străină"'.
 
Unsprezece zile mai târziu, însuşi ministrul Sănătăţii, Greg Hunt, i-a scris lui Tiley, amintindu-i că "poliţia de frontieră australiană a sfătuit ca oamenii să fie complet vaccinaţi, aşa cum este definit de ATAGI (Australian Technical Advisory Group on Immunization) pentru a putea intra în Australia fără carantină”.
 
Şi a adăugat: "Pot confirma că persoanele care au contractat Covid-19 în ultimele şase luni, care încearcă să intre în Australia din străinătate şi care nu au primit două doze de vaccin recunoscut nu sunt considerate pe deplin imunizate".
 
Miercuri, Novak Djokovici nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată.
 
Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele