Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Urmaşul lui Leo Messi nu vrea să-şi prelungească contractul cu Barcelona! Toate detaliile

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20435078/1/profimedia-0638397868.jpg

Ansu Fati este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul Barcelonei în acest moment. La doar 19 ani a impresionat şi este văzut ca un tânăr important pentru viitorul clubului. În ultimul an a fost măcinat de o accidentare serioasă şi a lipsit din tricoul blaugrana. 

Mai mult, el a „moştenit” tricoul cu numărul 10, după plecarea-şoc a lui Leo Messi din această vară. 

Conform Mundo Deportivo, Fati a refuzat pentru moment să-şi prelungească înţelegerea cu Barcelona, această expirând în vara viitoare. Motiv pentru care ar putea pleca gratis şi ar putea o sumă imensă de bani, datorită acestui fapt. 

Cele mai importante cluburi din Europa sunt atente la ceea ce se întâmplă cu Fati şi sunt gata să-i facă oferte de nerefuzat. Fostul preşedinte al clubului a dezvăluit recent că Manchester United a făcut o ofertă de 150 de milioane de euro, în urmă cu ceva timp.

Ansu Fati este impresariat de cunoscutul Jorge Mendes.

VIDEO | El Clasico se vede pe Look Sport+

Barcelona şi Real Madrid se vor duela în cadrul unui nou El Clasico, duminică de la 17:15, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele