Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

Următoarea destinaţie a lui Haaland a fost stabilită! Informaţiile, date publicităţii de tatăl fotbalistului

Bundesliga Publicat pe 24 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19313551/2/haaland-1.jpg

Erling Haaland (19 ani) va ajunge peste câţiva ani în Spania, a anunţat tatăl fotbalistului. În prezent la Borussia Dortmund, unde reuşeşte să marcheze ”la foc automat”, atacantul vrea să evolueze în La Liga şi să facă echipă cu Martin Odegaard.

Posibilitatea ca mutarea să se facă în vară este destul de mică. Impresarul lui Haalad declara recent că mai are nevoie de multe meciuri la Dortmund până să poată face pasul la un club şi mai mare. "Păi el a fost în contact cu peste 100 de echipe înainte de a semna cu Borussia Dortmund, nu? Aşa erau zvonurile.

E adevărat că în Spania este un campionat foarte bun pentru fiul meu. Nu se ştie când sau dacă va ajunge acolo vreodată, vom vedea. Fiul meu iubeşte să joace alături de Martin (n.r.: Odegaard), este un fotbalist extraordinar. Se înţeleg extrem de bine pe teren", a zis Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului legitimat la Borussia Dortmund.

Nordicul a ajuns în Bundesliga la începutul anului, de la Red Bull Salzburg, pentru 20 de milioane de euro. În acest timp, a reuşit să marcheze nu mai puţin 12 goluri şi să ofere două pase decisive în 11 partide.

 

 

 

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele