Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Următorul jucător cu care FCSB poate da lovitura. ”Senzaţional se face copilul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20482751/1/fcsb.jpg

La doar 17 ani, Alexandru Musi, un produs al Academiei de Fotbal a celor de la FCSB, a devenit noul pariu al lui Gigi Becali pentru sezonul 2020/2021, unul în care latifundiarul din Pipera e gata să-i acorde mai multe şanse la prima echipă.

Team managerul echipei, Mihai Stoica a explicat cât de talentat este Musi, un jucător care s-ar putea vinde în curând pe o sumă mare.

 ”Ştii cum îi freamătă nările lui Musi? Sunt jucători 2004 ca Musi care joacă la Barcelona, imediat îi dai drumul lui Musi. Senzaţional se face copilul. Senzaţional şi acoperă multe poziţii.

(n.r. pentru regula U-21) Avem Octavian Popescu, Musi, Perianu, Şerban, Tîrnovanu, Ducan. Nu avem probleme.

(n.r. cum vede meciul cu Universitatea Craiova) Jocul s-a îmbunătăţit cu Reghecampf, vizibil. Echipa s-a exprimat altfel. Cu Reghe echipa a jucat din ce în ce mai bine.

 Am intrat de pe primul anul trecut şi nu am luat titlul, aşa că socoteli nu mai fac”,
a spus Stoica, pentru Telekom Sport.

Urmând exemplul lui Octavian Popescu, care a fost forţat de la o vârstă fragedă în echipa de start şi a confirmat aşteptările create în jurul său, Becali vrea să aplice aceeaşi reţetă şi în cazul lui Alexandru Muşi. Născut în 2004, cu doi ani mai târziu decât Popescu, Muşi e tot mijlocaş ofensiv şi ar putea intra definitiv în echipa de start în momentul în care Becali se va despărţi de Moruţan, Popescu sau Florinel Coman.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele