Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Urmează întâlnirea decisivă pentru aducerea lui Răducioiu la Dinamo! Singura problemă: conflict de interese între sponsori

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20435154/1/raducioiu.png

De câteva zile, Dinamo a anunţat oficial că se încearcă o mutare importantă în cadrul clubului. „Câinii” vor să-i găsească o funcţie oficială marelui Florin Răducioiu.

Potrivit GSP, Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan se vor întâlni decisiv pentru a pune la punct ultimele detalii. Singura problemă care există în acest moment este din cauza sponsorilor.

Răducioiu este ambasadorul unei case de pariuri, iar Dinamo este sponsorizată de o casă rivală.

Conform aceleiaşi surse, „Marele Blond” nu va avea voie să apară la evenimentele sponsorului celor de la Dinamo cu logo-ul partenerului său. În acest moment se caută o soluţie potrivită. 

„Normal că vreau să ajut, normal că vreau să mă duc la Dinamo. Nu vin să iau banii de la Dinamo, clubul trebuie redresat. Vreau să ajut cum pot în momentele astea grele. Nu mă interesează banii, vin să ajut, să am o colaborare bună cu jucătorii, cu staff-ul, cu cei implicaţi.  

Miercuri o să fie întâlnirea decisivă şi vreau să iau cea mai bună decizie. Vin cu inima deschisă la Dinamo, chiar dacă s-a creat un adevărat subiect pe venirea mea acolo. Mircea este singurul om care m-a căutat în ultimii ani şi îi mulţumesc. Am avut cu el o întâlnire şi am pus doar două condiţii. 

Dacă ele vor fi respectate, atunci din punctul meu de vedere nu o să fie niciun fel de problemă. Dacă ne înţelegem, vin pentru Dinamo şi pentru Mircea Rednic”, a declarat acesta.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele