Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Urmează să semnăm actele”. Ionuţ Chirilă revine la antrenorat, după o lungă pauză

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20395226/1/chiri.jpg

Ionuţ Chirilă (55 de ani) are şanse bune să revină în fotbalul românesc, ca antrenor, după o pauză de patru ani. Fiul lui Ioan Chirilă e aproape de Academica Clinceni, club care se pregăteşte să se despartă de Ilie Poenaru (44 de ani), scriu cei de la DigiSport.

”Urmează să semnăm actele. Sigur, este greu pentru că urmează să preiau o echipă care nu are bani deloc. Să vindem un jucător pe bani mulţi şi să creăm o forţă colectivă nu se face aşa uşor.

Ne trebuie minimum şase luni pentru că e nevoie de muncă. Până la urmă, dacă voi semna voi prelua o echipă care după 8 etape are doar două puncte. Eu nu am voie să antrenez o echipă mare, ştiţi bine, eu pot să iau doar o echipă aflată la limita sărăciei.

E important ca deocamdată să se găsească surse de finanţare”,
a spus Ionuţ Chirilă pentru digisport.ro.

Când cele două părţi vor ajunge la un numitor comun, Chirilă va fi instalat pe banca tehnică, urmând să se întoarcă în Casa Liga 1 la patru ani de la momentul în care o antrena pe ASA Târgu Mureş.

În acelaşi timp, nici Ilie Poenaru nu va sta foare mult fără contract, tehnicianul în vârstă de 44 de ani având şanse mari să-l înlocuiască pe Mihai Teja pe banca celor de la Gaz Metan Mediaş, post pentru care se luptă cu Ianis Zicu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri