Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Uşă închisă. Clubul care-şi permite să refuze 80 de milioane de euro de la Real Madrid pentru un puşti de 17 ani

Ligue 1 Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19408074/1/cam.jpg
 
Oficialii celor de la Rennes rămân fermi pe poziţie în cazul transferului lui Eduardo Camavinga, 17 ani, la Real Madrid. Miercuri, directorul sportiv al francezilor a declarat că va refuza inclusiv o ofertă de 80 de milioane de euro pentru noul star al fotbalului francez!
 
"Nu am discutat despre plecarea lui Camavinga. Nu a fost un interes real. De când am venit eu, a fost clar pentru toată lumea că-l vrem pe Camavinga în proiectul nostru. Dacă acceptăm 80 de milioane de euro de la Real Madrid? Răspunsul e NU! Vrem să continuăm cu el, vrem să crească la Rennes. Dacă vrea să joace în altă parte, îl voi asculta, dar momentan este sub contract cu noi şi vom aprecia cu calm evoluţia pieţei transferurilor", a declarat Florian Maurice, directorul sportiv al lui Rennes, la RMC Sport.
 
Esenţial pentru jocul lui Rennes, în ciuda vârstei, Camavinga şi-a ajutat echipa să prindă locul al treilea şi, implicit, grupele Ligii Campionilor 2020-2021. Iar plecarea sa era dată ca sigură, cu Real Madrid făcând presing de luni bune. Însă conducerea lui Rennes a reuşit să-l convingă că nu e cazul să fie vândut acum, ci eventual la anul, după ce un sezon solid în Champions League i-ar creşte şi mai mult cota: "Ne-am înţeles cu el să rămână cu noi şi sezonul viitor. E un jucător inteligent, ştie unde e mai bine pentru interesul său sportiv", a declarat Nicolas Holveck, preşedintele lui Rennes, citat de Marca.
 
Camavinga a jucat 22 de meciuri şi a marcat un gol în acest sezon, iar prestaţiile lăudate la unison de specialiştii fotbalului francez i-au dus cota de piaţă la 37,5 milioane de euro. La doar 17 ani! 
 
În dubla din Europa League cu CFR Cluj, francezul născut la Miconje, în Angola, a fost eliminat în meciul din Franţa, în minutul 46, apoi a ratat returul din Gruia din cauza suspendării primite.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele