Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Uşă închisă pentru granzii din Casa Liga 1. Anunţ despre jucătorul remarcat de Sabău: "Au un acord!"

Superliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20037340/1/bs5a7887.jpg


Propus de Ioan Ovidiu Sabău la una dintre pretendentele la titlul din Casa Liga 1, Cephas Malele (27 de ani), atacantul lui FC Argeş, are şanse mici să facă pasul spre Craiova, FCSB sau CFR Cluj.
 
Congolezul a marcat de opt ori în 18 meciuri jucate în acest sezon, iar evoluţiile constant bune au ajutat-o pe FC Argeş să se apropie de play-off, dar şi pe el să-şi creioneze o imagine bună în fotbalul românesc. Malele mai are contract până în vară cu gruparea piteşteană, iar Viorel Tudose, unul dintre sponsorii formaţiei din Trivale, dă asigurări că vârful nu va pleca:
 
"Să fie foarte clar! Malele este şi va fi jucătorul lui FC Argeş. Impresarii lui au un acord cu FC Argeş, iar el va rămâne jucătorul nostru. Aud şi eu că se interesează FCSB şi Universitatea Craiova de el, dar vreau să spun tuturor că el nu este de vânzare pentru nicio sumă!
 
Avem acţionari şi finanţatori care îi pot plăti salariul lui Malele pentru următoarele două sau trei sezoane, deci nu va pleca", a declarat Tudose, miercuri dimineaţă, la Pro X.

Sabău l-a propus pe Malele granzilor din Casa Liga 1

Impresionat de calităţile arătate de Malele în meciurile jucate în Casa Liga 1, fostul mare internaţional român Ioan Ovidiu Sabău a vorbit frumos despre cel mai important jucător ofensiv al lui FC Argeş şi nu a ezitat să joace rolul scouterului, în direct la Look Sport+, şi să-l propună pe Malele pentru un transfer la una dintre pretendentele la titlu. Asta după ce Craiova se arătase deja interesată de serviciile sale:
 
"Eu zic că Malele este un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum", a declarat Sabău, la emisiunea Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele