Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

UTA a câştigat al doilea meci amical din Slovenia

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 4 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20275778/1/uta.jpg

UTA Arad s-a impus cu 2-1 în faţa echipei slovene de primă ligă NK Aluminij, în a doua partidă de verificare din cadrul stagiului de pregătire de la Rogla (Slovenia).

Arădenii au beneficiat de un autogol, iar golul secund a fost marcat de Batha Idriz din lovitură liberă de la 28 de metri.

Antrenorul Laszlo Balint i-a folosit pe următorii jucători:

Balauru (46’ Iacob) – Vukcevic (Tomozei 65’), Erico (Baravykas 65’), Medjimorec (Benga 75’), Shlyakov (Bustea 65’) – Batha (Călin 65’), Passaglia (Mihai 75’) – Antal (Ubbink 65’), Roger (Negoescu 65’), Miculescu (Mar 75’) – Hora (Mercioiu 65’).

"Un meci în mare parte reuşit, mă bucur că am reuşit să jucăm la intensitate bună, după o săptămână plină. Am întâlnit un adversar extrem de arţăgos şi pe alocuri agresiv, dar echipa a reacţiomat foarte bine. Din păcate am primit gol la prima pătrundere în careu a adversarului, la un duel la care s-a acordat foarte uşor penalty. Am controlat partida, am reuşit să întoarcem rezultatul şi am mai avut două trei ocazii bune de a marca. În a doua repriză am început bine, cu multe momente de presiune în jumătatea adversă. În ultimele 20 de minute am pierdut puţin din forţa ofensivă, dar e firesc, am terminat jocul cu mulţi juniorii şi cu câteva improvizaţi. Un joc de pregătire reuşit, se văd progresele şi, foarte important, am terminat partida sănătoşi", a concluzionat Laszlo Balint.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20275778/2/uta-cantonament.jpg

Următorul joc de verificare pentru UTA va avea loc miercuri, 7 iulie, de la ora 12:00, împotriva maghiarilor de la Zalaegerszegi TE.

În sezonul 2021-2022 al Ligii 1, în direct pe Look Sport+, UTA va debuta pe teren propriu cu Farul Constanţa, duminică, 18 iulie, de la ora 18:30.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele