Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

UTA a făcut primele transferuri pentru sezonul următor. Un albanez, un lituanian şi Adrian Măr, achiziţiile arădenilor

UTA Arad Publicat pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20244345/1/transferuri-uta.jpg

UTA Arad a prezentat primele trei transferuri înaintea noului sezon din Casa Liga 1. Sub comanda lui Laszlo Balint vor fi, de la reunirea echipei, de luni, fundaşul Rolandas Baravykas (25 de ani) şi mijlocaşii Idriz Batha (29 de ani) şi Adrian Măr (18 ani). Arădenii i-au prezentat într-o conferinţă de presă organizată duminică seară.

Rolandas Baravykas este din Lituania, iar ultima dată a jucat în Albania, la FK Kukesi. Acolo a evoluat în 23 de meciuri sezonul trecut şi a reuşit o pase decisivă. Baravykas este un fotbalist important pentru naţionala ţării sale. De la debut, din 2015, şi până în prezent are 20 de meciuri şi un gol.

Am luat informaţii de la prietenul meu Mode, care mi-a spus lucruri frumoase despre UTA. Ştiu că este un nume mare din fotbalul românesc, cred că este un pas înainte pentru mine, un pas foarte mare chiar.

Înţeleg ceea ce înseamnă UTA şi este o onoare pentru mine să joc pentru acest club, pe un stadion mare, nou şi frumos. Sunt obişnuit să joc şi cu mulţi fani în tribune, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede şi aici. Voi juca unde are nevoie antrenorul de mine, sunt un fotbalist polivalent, de bandă”, a punctat Baravykas.

Idriz Batha a venit de la echipa KF Tirana, din ţara natală, Albania. Sezonul trecut a jucat în 35 de meciuri, a marcat de 9 ori şi a oferit 2 pase decisive.

Adrian Măr a venit de la CS Mioveni, unde a jucat în 23 de meciuri sezonul trecut de Liga 2, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele