Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

UTA a fost aproape să aducă un fost jucător de la CFR Cluj. Dar totul a picat din cauza Covidului

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19916003/1/bruno.jpg

UTA Arad a foarte aproape de a-l readuce în Casa Liga 1 pe Vitor Bruno (31 de ani). Aducerea portughezului a picat în ultimul moment, din cauză că acesta s-a infectat cu Covid.

Bruno poate evolua atât ca fundal lateral cât şi mijlocaş lateral. El are un CV interesant, fiind format de FC Porto, club la care şi-a petrecut întreg junioratul. Au urmat transferuri la mai multe echipe lusitane, iar singura experienţă în afara ţării a fost la CFR Cluj, în perioada 2015-2016. Pentru ardeleni a bifat 29 de partide şi a marcat de două ori.

Vitor Bruno este legitimat în prezent la Vilafranquense, o formaţie din a doua ligă a Portugaliei.

„Din păcate, a ieşit pozitiv la COVID şi am fost nevoiţi să oprim transferul. Era vorba despre Vítor Bruno, care a mai jucat în România la CFR Cluj, un fundaş stânga cu multă experienţă cu o grămadă de meciuri în prima ligă portugheză. Acum venea din liga a doua a ţării sale natale şi sunt sigur că ne-ar fi ajutat la ce calităţi are.

Asta e situaţia, acest virus ne influenţează inclusiv campania de transferuri, dar nu renunţăm. Mai vrem să aducem un fundaş lateral, purtăm negocieri în acest sens, sper ca în maxim o săptămână-două să ne putem baza pe el”,
a declarat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele