Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

UTA a pus gând rău celor de la Dinamo. ”Dacă mai pierd unul sau două meciuri, nu ştiu dacă mai pot scoate echipa de acolo”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20128391/1/uta.jpg

Dinamo Bucureşti şi UTA Arad se înfruntă în această seară, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1. 'Câinii roşii' sunt afectaţi de grijile retrogradării mai mult decât de situaţia financiară a clubului. În schimb, arădenii vin în 'Groapă' cu un moral bun, reuşind să câştige două dintre ultimele trei meciuri.

Dinamo n-a mai câştigat în Liga 1 din 31 ianuarie, când învingea chiar UTA, la Arad, cu 1-0. Alexandru Albu, unul din cei mai importanţi jucători ai echipei pregătite de Laszlo Balint a declarat că ”alb-roşii” sunt o formaţie în derivă şi că retrogradarea nu ar fi o surpriză.

„Au retrogradat cluburi mai mari şi nu s-a mai plâns nimeni. De ce să fie o tragedie? Dacă acolo s-a ajuns? Asta e situaţia, nimeni nu poate spune nimic. Ştiţi ce s-a întâmplat în club! Pe noi n-ar trebui să ne intereseze doar de noi. Tot se vorbeşte, nu e bine să te bagi în ograda altuia. Dacă mai pierd unul sau două meciuri, nu ştiu dacă mai pot scoate echipa de acolo. Se vor afunda de tot. Să sperăm că vor pierde prima dată azi. De asta am venit aici! La victorie”, a spus Albu, despre meciul de marţi seara, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele