Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

UTA Arad cere să joace primul meci din Casa Liga 1 în deplasare

UTA Arad Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19448378/1/uta-arad.jpg

UTA Arad cere ca primul meci din Casa Liga 1, după revenire, să fie în deplasare. Solicită acest lucru pentru ca stadionul nou care se construieşte de 5 ani la Arad să fie gata până la ora primului meci de pe teren propriu, teoretic în etapa a doua.

E o pierdere mare pentru UTA faptul că nu avem suporterii lângă noi. Ştiţi bine cât înseamnă pentru acest club fanii. Dar ne bucurăm că putem intra în noua casă şi sperăm să o facem cu succes la primul joc”, au spus oficialii clubului arădean.

Nu e deloc plăcut, iar pentru mine e chiar supărător că se tot întârzie, deoarece s-a discutat ceva, încă dinainte să semnez contractul. Acum două luni s-a mai discutat ceva cu mine, dar nu s-a finalizat. Sunt convins că sunt motive obiective pentru întârziere. Dar, din punct de vedere sportiv, vă spun că acest lucru o să ne afecteze. E foarte important să jucăm acasă, chiar şi fără spectatori, pentru că e casa noastră. Am mai spus, am mai vorbit, o mai spun o dată: UTA este un nume important în fotbalul românesc, UTA este o echipă cu identitate, iar o astfel de echipă să meargă să joace meciurile de acasă în alt oraş este extrem de supărător şi deranjant”, a declarat Laszlo Balint pentru Gsp.ro.

Tragerea la sorţi în vederea stabilirii programului competiţional pentru noul sezon Casa Liga 1, ediţia 2020-2021, are loc joi, anunţă LPF. Tragerea la sorţi va avea loc după Adunarea Generală Extraordinară a LPF, care începe la ora 12.00. De asemenea, în încheiere va fi organizată o conferinţă de presă.

Joi, 13 august 2020, începând cu ora 12.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din strada Alexandru Vitzu numărul 2A, sector 5, Bucureşti, va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a LPF.

Ulterior şedinţei Adunării Generale va avea loc tragerea la sorţi în vederea stabilirii programului competiţional pentru noul sezon CASA Liga 1, ediţia 2020-2021.

De asemenea, în încheiere va fi organizată o conferinţă de presă”, anunţă LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele