Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

UTA este foarte aproape să transfere mai mulţi fotbalişti din străinătate. Arădenii au renunţat la 11 jucători

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20242901/1/uta.jpg

UTA Arad a anunţat că se desparte de 11 dintre jucătorii care au făcut parte din lotul pentru sezonul trecut. UTA a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul 2.

Fotbaliştii care nu vor face parte din lotul UTA pentru viitorul sezon competiţional al Ligii 1 sunt Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluţ Roşu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoş Tescan şi Albert Voinea.

Primele sosiri

Idriz Batha (29 de ani) este un mijlocaş defensiv albanez, cu şapte selecţii în naţionala de tineret a ţării sale. Acesta vine din postura de liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu cei de la FK Tirana, informează panorama.com.

Marko Djurisic, ar fi următorul transfer perfectat de arădeni, informează ProSport. Fotbalistul evoluează pe postul de mijlocaş central şi a fost legitimat ultima dată în Letonia, la FK Riga.

Tot cei de la ProSport relatează că sub comanda lui Laszlo Balint este foarte aproape să sosească Rolandas Baravykas, internaţional lituanian, ce vine de la albanezii de la Kukesi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele