Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

UTA merge la TAS. Arădenii contestă modul în care se va încheia sezonul din Liga 2

Liga II Publicat pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19361354/1/uta.jpg


Federaţia Română de Fotbal şi cluburile din Liga 2 au decis împreună schimbarea formatului competiţiei pentru finalul sezonului. Se va juca în sistem play-off şi cu meciuri într-o singură mansă.

UTA e cea mai afectată de decizia luată. La fel ca în Liga 1, punctele se vor înjumătăţi. Arădenii aveau zece puncte avans, iar acum au rămas doar cu cinci şi vor să meargă la TAS, notează TelekomSport.

"Menţionăm că F.R.F., organizator şi al competiţiei Liga a III-a, a validat scenarii în care echipele care conduceau clasamentele seriei cu minim 3 puncte au fost promovate direct, arbitrând astfel cu măsură diferită eşaloanele la care este organizator.    

Cum am specificat şi în adresa din 7 mai 2020, înaintată Federaţiei Române de Fotbal, ne rezervăm dreptul de a ataca decizia Comitetului Executiv la forurile competente pentru inechitatea şi diminuarea meritului sportiv şi a deciziei discriminatorii doar împotriva clubului nostru", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al UTA-ei.

Laszlo Balint a întărit poziţia clubului printr-o declaraţie în care anunţa că decizia e neregulamentară şi discriminatorie.

Din ce am discutat cu conducerea clubului, se fac demersuri în acest sens. Noi am discutat zilele trecute cu doi avocaţi specializaţi pe legislaţie sportivă care au confirmat convingerile noastre, că o asemenea decizie ar fi total neregulamentară.

Pe lângă faptul că e neregulamentară, e şi total discriminatorie, pentru că acest scenariu a fost favorabil pentru 17 echipe din 18.

Nu sunt specialist, dar specialiştii ne-au spus că această speţă are şanse foarte foarte mari de câştig. Săptămăna viitoare ne vom reuni la Arad şi vom parcurge toţi paşii din acel protocol
”, a declarat Laszlo Balint la Telekom Sport.

Clasamentul primelor şase echipe, după înjumătăţirea punctelor:

1. UTA Arad - 25 de puncte
2. CS Mioveni - 20 de puncte
3. Turris - 20 de puncte
4. FC Argeş - 19 puncte
5. Petrolul - 19 puncte
6. Rapid - 19 puncte

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele