Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

UTA transferă la foc automat. Încă doi jucători prezentaţi de Bătrâna Doamnă

UTA Arad Publicat pe 20 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19457120/1/uta.jpg

UTA a anunţat, joi, încă două transferuri. Este vorba despre doi jucători care se încadrează la regula U21, Dragoş Tescan şi Denis Rusu. Nou-promovata a ajuns, astfel, la nouă transferuri realizate în această vară.

Dragoş Tescan (foto - dreapta imaginii) e născut pe 15 septembrie 1999 la Craiova şi a crescut la Şcoala de Fotbal ”Gică Popescu”. Sezonul trecut a fost adversarul celor de la UTA în liga secundă, cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

”A participat la play-off-ul Ligii a II-a, în prima etapă a înscris împotriva noastră, atunci ei s-au bucurat, noi eram trişti, iar la finalul play-off-ului era invers. E o oportunitate foarte bună să confirme la un nivel superior. Avem mare încredere în el, depinde doar de el să se stabilizeze la nivelul primului eşalon”, l-a caracterizat Gyuszi Balint pe fotbalistul care se simte excelent în banda dreaptă a liniei de mijloc.

”Sunt foarte fericit că am ajuns la UTA, le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca acest lucru să fie posibil. Cred că orice jucător de vârsta mea îşi doreşte să ajungă la nivelul Ligii 1. Sper să îmi pun amprenta în jocul echipei, nu vreau să fiu un simplu pion. Cred că mă voi integra uşor, am găsit un lot cu jucători foarte valoroşi, care au experienţă la nivelul Ligii 1. Sper să facem o figură frumoasă în acest sezon şi să aducem, de ce nu?, primele 3 puncte la Arad chiar în prima etapă”, a transmis Tescan.

”Despre Denis am avut referinţe foarte bune de mai multă vreme, chiar am urmărit câteva meciuri ale Şoimilor Lipova. Este evident că are calităţi peste nivelul Ligii a III-a, sper să aibă tupeu şi curaj să joace la nivelul calităţilor lui şi pe prima scenă”, a menţionat Balint referitor la Rusu (foto - în stânga). Fotbalistul e născut pe 21 martie 2001 şi a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea. Din sezonul 2017-2018 a jucat pentru Şoimii Lipova. 

”Mă bucur că a venit această oportunitate şi sper să profit de ea. Mă bucur că domnul antrenor are încredere în mine şi sper să nu dezamăgesc. Am doar emoţii pozitive, sunt sigur că mă voi adapta cât mai repede. Mi s-a îndeplinit un vis, fiecare fotbalist îşi doreşte să ajungă cât mai sus. Am tupeu în joc, voi munci şi mă voi pregăti cât mai bine pentru a mă impune. Mă simt pregătit!”, a anunţat Rusu, al cărui post de bază e cel de mijlocaş stânga.

De asemenea, UTA l-a readus în efectiv şi pe Răzvan Ivan, care sosise la Arad în urmă cu doi ani, iar în ultima perioadă a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia.

UTA a ajuns la nouă transferuri

UTA Arad i-a mai transferat în această vară pe Ioan Hora, Neluţ Roşu, Vlad Morar, Erico, Horaţiu Moldovan, Alexandru Benga şi Alexandru Albu.

UTA debutează sâmbătă, la 15:30, în noul sezon al Ligii 1, urmând să înfrunte Viitorul, în deplasare, într-un meci programat în direct pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele