Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Va fi demis Rednic daca nu învinge Clinceniul!? Conducerea lui Dinamo: „Victoria, nu concepem alt rezultat!”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20490754/1/rednic.png

Codaşele din Casa Liga 1 se înfruntă vineri, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+ şi Prima Play. Dinamo primeşte vizita Academicii Clinceni, într-o confruntare a suferinţei. 

Dinamo e penultima şi nu a mai câştigat de aproape patru luni, ultimul succes a venit chiar contra celor din Clinceni, în meciul tur, scor 3-1. 

În această situaţie teribil de grea pentru dinamovişti, Iuliu Mureşan - administratorul special al lui Dinamo – a comentat o posibilă demisie a lui Mircea Rednic, în cazul unui rezultat negativ.

„Nu se pune problema, are susţinerea noastră şi a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile şi pregătirea din iarnă. Sigur, şi el, şi jucătorii, dar şi noi ne dorim victoria în seara asta.

Diseară avem derby-ul suferinţei, nu îi pot spune altfel. Avem o situaţie proastă în clasament şi noi, şi ei. E un meci pe care trebuie să-l câştigăm, să obţinem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Oricum e greu să ne îndeplinim obiectivul de a merge în Liga 1, astfel că şi un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a spus Mureşan pentru GSP. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele