Ultima oră
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”

"Vă mulţumesc cu mâna pe inimă!" Starea lui Fatih Terim după ce s-a infectat cu coronavirus

Superlig Publicat pe 26 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19315839/1/terim.jpg

Tehnicianul Fatih Terim a postat, miercuri, un mesaj prin care le-a mulţumit celor care i-au transmis mesaje de susţinere şi s-au rugat pentru el după ce au aflat că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

“Am sentimente atât de frumoase şi de speciale încât simt fiecare rugăciune în suflet. Acesta este pentru noi toţi un examen, un examen de care vom trece cu rugăciunile voastre şi cu urările voastre frumoase. Sunt bine şi, cu voia lui Allah, voi fi şi mai bine. Vă mulţumesc tuturor cu mâna pe inimă”, a notat Terim.

 În urmă cu două zile, Fatih Terim anunţa că a fost testat pentru depistarea Covid-19 şi că rezultatul a fost pozitiv. “Sunt în spital, pe mâini bune. Nu vă faceţi griji”, a scris el luni pe Twitter.

Terim, în vârstă de 66 de ani, este antrenorul echipei Galatasaray, la care este legitimat Florin Andone.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele