Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

”Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje şi grijă. Aveţi grijă de voi”. Încă un fotbalist de la FCSB s-a vindecat de Covid

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19567860/1/rps1581.jpg

FCSB e lovită din nou de COVID-19, iar Aristidis Soiledis (29 de ani) şi Lucian Filip (30 de ani) sunt ultimii doi jucători infectaţi.

Fundaşul grec a anunţat pe o reţea de socializare că s-a retestat şi că e negativ, lucru care înseamnă că se poate pregăti cu restul echipei.

"Nici COVID-19 nu a putut să mă suporte mai mult de şapte zile.Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje şi grijă. Aveţi grijă de voi. <<NEGATIV>>", a fost mesajul fotbalistului de la FCSB, pe pagina personală Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele