Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Va reuşi Hunedoara să le pună probleme celor de la FCSB? „Roş-albaştrii” s-au deplasat fără trei titulari de bază

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20403149/1/u-craiova-1948-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-18-09-2021.jpg

CS Hunedoara şi FCSB se vor întâlni în şaispezecimile de finală ale Cupei României, în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

În Europa au suferit o eliminare prematură, iar în ceea ce priveşte campionatul, cel puţin pentru moment, se află la o distanţă destul de mare de primul loc. Iar fiecare victorie a CFR-ului face ca titlul să se îndepărteze tot mai mult de FCSB. Deci în acest moment, cele mai mari şanse pentru câştigarea unui trofeu sunt în Cupa României.

Chiar şi aşa, Edi Iordănescu a decis să facă deplasarea fără trei titulari, anunţă Fanatik. Claudiu Keşeru, Octavian Popescu şi Paulo Vinicius sunt aceştia.

Dintre cei trei, doar Tavi Popescu va lipsi motivat, pentru că a suferit o accidentare cu FC U Craiova.

FCSB a început dezastruos acest sezon din Liga 1, dar moralul jucătorilor s-a ridicat după ultimele două rezultate înregistrate. Prima oară a venit succesul istoric în faţa marii rivale, Dinamo, scor 6-0. Apoi a urmat un nou succes, cu FC U Craiova, 1-0. În acest moment au reuşit să urce pe ultimul loc care duce în playoff, şi anume 6, cu 15 puncte adunate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele