Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Văd că Dinamo se plânge foarte mult de greşelile de arbitraj care s-au făcut împotriva lor”. Leo Grozavu, mesaj cu apropouri pentru viitorii adversari din campionat

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19561278/1/leo.jpg

Leo Grozavu a prefaţat partida pe care echipa sa, Sepsi o va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, în direct pe Look Sport+, contra celor de la Dinamo.

Tehnicianul covăsnenilor le recomandă viitorilor adversară să nu se mai plână de arbitraje, deoarece nu sunt exercitate cu rea voinţă, fiind la final de campionat un echilibru între cele pro şi cele contra.

"Văd că Dinamo se plânge foarte mult de greşelile de arbitraj care s-au făcut împotriva lor. E adevărat că în decursul unui campionat se fac şi greşeli împotriva ta, dar cred că la final există un echilibru.

Nu aş vrea să abatem în totalitate atenţia către arbitraj, au fost greşeli în acest început de campionat, toată lumea vorbeşte despre sistemul VAR care ar mai acoperi din aceste greşeli, dar nici nu aş vrea ca toată lumea să se uite doar la arbitraj. În plus, ştim că există această tactică, să pui presiune pe arbitri atunci când ai o problemă.

Cred că din acest punct de vedere cei de la Dinamo ar trebui să fie mai atenţi. N-aş vrea ca lumea să înţeleagă că, dacă Dinamo a fost dezavantajată până acum, ar trebui să fie avantajată, să aibă acest avantaj, sau presiunea să fie pusă pe arbitri, să fie oarecum speriaţi de acest lucru şi să o favorizeze pe Dinamo.

Eu sper ca membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor să fie atenţi la delegări, pentru că e un meci important şi trebuie un arbitru care să poată faţă face faţă la acest joc, cu personalitatea necesară să nu se lase influenţat. Îmi doresc ca învingătoarea să se decidă în urma jocului şi nu în urma unor greşeli de arbitraj", a spus Leo Grozavu, la conferinţa de presă, care prefaţează partida.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele