Ultima oră
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ocazie mare irosită de Tavi Popescu în minutul 1 VIDEO | Sepsi - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ocazie mare irosită de Tavi Popescu în minutul 1
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”
Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni
Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB

Val de oferte pentru Cephas Malele. Clubul care este favorit să îşi asigure semnătura elveţianului

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20114316/1/mal.jpg
 
Cephas Malele (27 de ani), artizanul sezonului regular foarte bun al celor de la FC Argeş, a creat o situaţie tensionată la club: nu a acceptat încă prelungirea contractului, impresarii săi cer sume considerate prea mari de conducere, iar unul dintre sponsori îl bănuieşte că va semna cu Craiova.
 
Marcator a 14 goluri în Casa Liga 1 (al doilea golgheter al campionatului, după Florin Tănase, la egalitate cu Hamidou Keyta), Malele a atras atenţia granzilor din România, iar FC Argeş a depus eforturile necesare pentru a-l păstra la club. Impresarul Bogdan Apostu a confirmat că elveţianul este pe lista mai multor cluburi din Casa Liga 1.
 
Totuşi, cei de la FC Argeş ar fi în pole-position, graţie unei oferte foarte bune pe care i-au făcut-o lui Malele, iar atacantul ar fi tentat să semneze prelungirea contractuală. În acest moment însă nimic nu este bătut în cuie.
 
„Am discutat de principiu, rămâne să vedem zilele viitoare ce se va întâmpla. Dânşii au făcut nişte oferte (n.r. oficialii lui FC Argeş), trebuie să recunosc că sunt nişte oferte foarte bune pentru jucători, mai ales cea pentru Malele.

E clar că Malele merită un efort financiar din partea dânşilor, eu cred că este cel mai în formă atacant din Liga 1, în acest moment. E un jucător vandabil care poate fi vândut pe o sumă de bani importantă.

Chiar aş vrea să opresc toate zvonurile astea care au apărut, Malele nu a semnat cu nimeni, nu a semnat cu Universitatea Craiova, nu a semnat cu CFR Cluj, nu a semnat nici cu FC Argeş prelungirea.

Ieri, am fost la negocieri pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. Rămâne de văzut… Malele e un jucător inteligent, vorbeşte mai multe limbi străine”
, a declarat Bogdan Apostu, la PRO X.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele